ΜENU
Καλάθι αγορών

Τρόποι Πληρωμής


Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.slevori.com σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων κι επιπλέον χρέωση 2,00 € για αποστολές εντός Ελλάδος.

Με τη χρέωση της πιστωτικής - χρεωστικής σας κάρτας. Το www.slevori.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας μέσω της ασφαλούς εφαρμογής της VIVA WALLET .

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής και του κωδικού της παραγγελίας σας με email στο info@slevori.com
IBAN : GR45 0172 0780 0050 7809 9523 180
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : SLEVORI ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, την διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Τέλος, το www.slevori.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.