ΜENU
Καλάθι αγορών

Ασφάλεια ΣυνναλαγώνΠροκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της www.slevori.com και για να διετελεσθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας μας, θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου επιθυμείτε), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, μέσω της εφαρμογής VIVA WALLET για την δική σας ασφάλεια της συναλλαγής. Η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά, τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που διετελέσθη από τον πελάτη και τα οποία, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
H ιστοσελίδα http://www.slevori.gr χρησιμοποιεί την εφαρμογή της VIVA WALLET για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-shop www.slevori.com
Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του VIVA WALLET. Εκεί ενημερώνεται για το ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του.
Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την VIVA WALLET, που ενημερώνει την επιχείρηση αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.
Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-shop.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο του e-shop www.slevori.com.
Η ιστοσελίδα δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο πληρωμής του πελάτη, παρά μόνον τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας. Για την προστασία αυτών χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας πρωτόκολλά SSL καθώς και ειδικό Firewall προστασίας.